Näin pääset Googlen mustalle listalle

Oletko totaalisen kyllästynyt TOP3 sijainteihin? Kaipaatko hieman jännitystä elämääsi hakukoneesta tippumisen muodossa? Kokeile näitä vinkkejä ja näkyvyytesi Googlessa laskee takuulla!

Osa 1: Linkit

1. Jemmaa sivusto täyteen piilotettuja linkkejä CSS:n tai JavaScriptin avulla. Google alkaa olla jo sen verran älykäs, että se hoksaa mikäli olet piilottanut linkkejä.

Älä kuitenkaan jätä hakusanapiiloasi puolitiehen, vaan relevanttien, sisäisten avainsanalinkkien lisäksi lisää sinne myös 90-luvun kovin hakukoneoptimointijäynä, eli lista Internetin suosituimmista hakusanoista Pamela Anderssonista kissavideoihin.

2. Osta linkkipaketti. Suuntaa selaimesi osoitteeseen Fiverr.com ja osta sieltä hinta/määrä -suhteeltaan houkuttelevin paketti.

Noudata tätä ”linkkispämmerin ostajan opasta”: Epämääräisimmät linkkipaketit saat intialaiselta kauppiaalta, linkkien määrän tulee olla mahdollisimman suuri (10 000 linkkiä on tosi hyvä!) ja koneellisesti tuotetut blogiverkostot ovat paras paikka epärelevanteille linkeille.

3. Osta tai vaihda samalla ankkuritestillä varustettuja linkkejä. Mikäli linkkipaketin ostaminen ei vielä riitä, suostuttele koko tuttavapiirisi linkittämään sivuillesi täysin samoilla ankkuriteksteillä.

Nyrkkisääntö: Mitä epärelevantimpi sivusto, sen parempi! Varmista myös, että jokainen tuttavasi lisää linkin sivuillesi samaan aikaan. Yhtäkkiä ja epäluonnollisesti syntyvä linkkiarmeija kiinnittää varmasti Googlen huomion, varsinkin jos ankkuritekstit ovat täsmälleen samoja.

4. Riko varmuuden vuoksi ainakin suurin osa sivustosi sisäisistä linkeistä. Google suorastaan kihisee raivosta, kun sivustosi sisäiset linkit eivät toimi.

5. Keskitä linkinhankinta vain ja ainoastaan vieraskielisille sivustoille. Älä missään nimessä hanki enää ainuttakaan linkkiä sivuilta, jotka ovat samalla kielellä kuin omasi. Linkit kannattaa myös sijoittaa surkeimmille paikoille. Itse suosittelen sivuston footer-elementtiä.

Havainnollistava video Googlen ärsyttämisestä.
Havainnollistava video Googlen ärsyttämisestä. Rooleissa isokissa ja pikkukissa. Isokissa esittää Googlea, pikkukissa olet sinä.

Osa 2: Sisältö

6. Onko sivullasi uniikkia sisältöä? Hankkiudu siitä nopeasti eroon! Parhaimpaan tulokseen sivustosi näkyvyyden sabotoimisessa pääset, kun kopioit tekstisisällön jostakin muualta. Mieluiten sanasta sanaan.

Vinkki verkkokauppiaalle: Kopioi sisältösi suoraan maahantuojan intranetin tuotekuvauksista. Myös kollegasi on hyvin todennäköisesti toiminut samoin.

7. Pidä tekstisisältö mahdollisimman lyhyenä ja huonolaatuisena. Käytä mallina toisistaan täysin identtisiä pikavippialan sivustoja. Tuota omia sivuja jokaiselle mahdolliselle avainsanavariaatiolle, mutta kopioi niihin kaikkiin sama teksti lukuunottamatta muutamaa kohtaa joihin vaihdat avainsanan.

Osa 3: Tekninen räjäytys!

8. Varmistettuasi ettei sisältö ole uniikkia, tsekkaa että myös tekninen puoli generoi tuplasisältöä. Titlet, H1-otsikot ja descriptionit on helppo määritellä teknisesti täysin identtisiksi. Unohda 301-ohjaukset täysin. Pelkästään sivuston etusivu on mahdollista saada avautumaan monella eri url-variaatiolla. Kovat jätkät tosin lisäävät kaikkiin url-osoitteisiin erilaisia parametreja, jotta tuplasisältöongelma leviäisi koko sivustolle.

9. ”Hukkaa” osa sivustosi alasivuista. Google on aivan raivona siinä vaiheessa, kun puolet sivustosi alasivuista huutaa 404:sta. 404:sten tilannetta kannattaa luonnollisesti seurata Googlen Webmaster Toolsista. Pyri pitämään 404-sivujesi tilanne vähintään 1000:ssa jatkuvasti!

10. Ja viimeisimpänä: Hukkaa koko sivustosi epämääräisiksi ajanjaksoiksi! Helpoin tapa minkä itse keksin, on yksinkertaisesti sulkea palvelin aina välillä. Mikäli itselläsi ei ole siihen mahdollisuutta, tuuppaa .htaccess-tiedostoon komento, joka aiheuttaa ikuisen loopin. Kunhan hakukonerobotin pääsy sivustolle vaikeutuu ”teknisistä syistä”.

Kirjoittaja ei missään nimessä suosittele, että kokeilet vinkkejä omalle sivustollesi mikäli et oikeasti halua tiputtaa sitä Googlen indeksistä. Mutta kokeile tehdä aivan päinvastoin! Voit saavuttaa hyviä tuloksia hakukoneissa.

Kommentoi Facebook-tunnuksilla

kommenttia

2 kommenttia artikkeliin ”Näin pääset Googlen mustalle listalle

  1. Loistava blogikirjoitus! Hymyilytti, kun ei ole pitkäkään aika, kun tällaisia vippaskonsteja ovat amatöörit verkkosivun tekijälle vinkkeinä yrittäneet tuputtaa.

    1. Jaa ihmeessä ”vinkkejä” vaikka täällä. Ovat välillä nimittäin aika legendaarisia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.