Konversio-optimoin kaverini nettideittailua, osa 2

shutterstock_514484863

Artikkeli on jatkoa klassikkoblogaukselle Konversio-optimoin kaverini nettideittailua.

Automaation ja A/B-testauksen sijaan paneudumme tänään unohtumattomaan tekstisisältöön.

nettideittailuoptimointi
Optimoinnin lähtötilanne

Kaverini mielestä ylläoleva oli ihan vitun hyvä line.

Hyvä lähtökohta, mutta unohtumaton copy vaatii persoonallista otetta. Ohessa esimerkkejä, joista voit valita mieleisen joko käytettäväksi sellaisenaan tai oman versiosi pohjaksi:

1. Oikeinkirjoitus on nettideittailun A ja O:

Mistä johtuu, ettei kaltaisellani älykkäällä, vetovoimaisella ja nuorella miehellä ole sun puhelinnumeroa?

2. Älä kangistu kaavoihin. Pienellä twistillä vanhan jäänsärkijän saa herätettyä henkiin:

Osaatko sanoa, että kaltaisellani älykkäällä, vetovoimaisella ja nuorella miehellä ole sun puhelinnumeroa?

3. Viittauksella teknologiaan osoitat olevasi ajan hermoilla:

Yritin etsiä Wikipediasta, mutta en löytänyt syytä miksei kaltaisellani älykkäällä, vetovoimaisella ja nuorella miehellä ole sun puhelinnumeroa

4. Voit myös epäsuorasti osoittaa olevasi ulospäinsuuntautunut ja helposti lähestyttävä:

Yritin just tiedustella 10 vastaantulijalta Kampissa, mutta kukaan ei tiennyt syytä miksei kaltaisellani älykkäällä, vetovoimaisella ja nuorella miehellä ole sun puhelinnumeroa.

5. Tai sitten voit ottaa mukaan jotain täysin odottamatonta:

Tiedätkö ne selvännäkijälinjat telkkarissa? Oot varmaan nähnyt niitä mainoksia? Mä soitin tänään sellaiseen, eikä sekään tiennyt miksei kaltaisellani älykkäällä, vetovoimaisella ja nuorella miehellä ole sun puhelinnumeroa. Voitko uskoa?

Tai

Tuleeko sulle ilmaisjakelulehtiä? Uusimmassa Lidin kuvastossa oli huikee kamppis. Siinä voittaa palkinnon jos osaa vastata, että miksei mun kaltaisella älykkäällä, vetovoimaisella ja nuorella miehellä ole sun puhelinnumeroa.

6. Mieluummin överit kuin vajarit:

Mä haluan kertoa sulle tarinan. Jaksatko kuunnella?

Kun mä olin 10-vuotias, mulla oli hyvä ystävä. Mikko nimeltään. Mikon kanssa tunnettiin ihan lapsesta asti, mutta vasta suurinpiirtein tuon ikäisenä meistä tuli ihan uskomattoman hyvät ystävät.

Mikon kanssa tehtiin kaikkea sellaista mitä pienet pojat tekee. Kiipeiltiin puihin, rakennettiin majoja. Meillä oli tosi hieno maja, jonka tekemisessä Mikon isoveli auttoi. Tiedätkö, sellainen vähän kuten Simpsonien Bartilla, mihin kiivetään puuhun hakattujen lautojen avulla. Se oli makein maja mitä tiedettiin ja kaikki oli kateellisia siitä.

Se maja oli mun ja Mikon juttu. Mä luulen, että sen takia me oltiin niin hyvät ystävät, että jaettiin se rakkaus sitä majanrakennusta kohtaan.

Oltiin tosiaan 10-vuotiaita kun se maja rakennettiin, mutta pakko myöntää – tää voi siis kuulostaa vähän hassulta – me vietettiin Mikon kanssa valtavasti aikaa siinä majassa vielä myöhemminkin. Kun oltiin parikymppisiä, niin se alkoi olla jo tosi laho, mutta silti vietettiin siellä aikaa. Puhuttiin tytöistä ja armeijasta. Myöhemmin työstä ja urahaaveista. Siitä millaisen perheen kumpikin meistä haluaa ja niin edelleen. Mentiin aina sinne, kun tuntui, että pitää rauhottua ja viettää aikaa keskustellen. Vaihtaen ajatuksia.

Varmaan mietit nyt, että miksi puhun menneessä muodossa? No, kuten mainitsin, maja alkoi olla todella laho. Voit kuvitella, miten laho se tässä vaiheessa on ollut, kun rakennettiin se kuitenkin Mikon isoveljen kanssa kun oltiin 10-vuotiaita. Tänä syksynä sen majan pohja sitten petti. Se oli kai odotettavissakin. Mikko tippui sen pohjan läpi, loukkaantui vakavasti ja myöhemmin kuoli. Tää on mulle aika herkkä paikka vieläkin.

Haluutko tietää mitä Mikko sanoi viimeiseksi ennen kuin se kuoli?

Se kysyi, että miksei mun kaltaisella älykkäällä, vetovoimaisella ja nuorella miehellä ole sun puhelinnumeroa.

Kommentoi Facebook-tunnuksilla

kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.