WordPress-lisäsosat hakukoneoptimointiin

Olethan jo lukenut bloggaukseni hakukoneoptimoitu WordPress-asennus? Tässä muutamia WordPress-lisäosia, jotka helpottavat hakukoneoptimointia asennuksesta eteenpäin.

WordPress SEO

WordPress SEO on loistava lisäosa hakukoneoptimoinnin perusasioiden hallintaan sekä koko sivustossa että sivukohtaisesti. Sivukohtainen työkalu neuvoo ovatko title- ja description sopivan pituisia. Voit merkitä sivukohtaisesti ovatko hakukoneoptimointiasiat kyseisellä sivulla kunnossa. Tämä helpottaa varsinkin suurempien sivustojen hakukoneoptimoinnin hallintaa.

wordpress seo

Lataa WordPress SEO

Google XML Sitemaps

Google XML Sitemaps generoi sivustosi sivukartan automaattisesti ja ilmoittaa sen päivityksen hakukoneelle. Mikäli haluat, että sivustosi sisältö on ajantasalla hakukoneissa, suosittelen asentamaan sivustollesi Google XML Sitemaps -lisäosan.

Lataa Google XML Sitemaps

Google Author Link

Google Author Link -lisäosalla ilmoitat Googlelle hallinnoivasi kyseistä sivua. Google+ -tilisi yhdistäminen sivustoosi edesauttaa esimerkiksi sitä, että sivuston omistaja näkyy Googlen hakutulosikkunassa. Lisäosa tukee myös sivustoja joilla on monta kirjoittajaa.

Google tietää kenen tämä sivusto on.
Google tietää kenen tämä sivusto on.

Lataa Google Author Link

Kommentoi Facebook-tunnuksilla

kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.