Tienaa blogillasi rahaa kumppanuusmarkkinoinnin avulla

Kumppanuusmarkkinointi on loistava tapa oma-aloitteiselle bloggaajalle sijoittaa tuottavia mainoksia blogiinsa. Tällöin ei tarvitse olla yhteydessä mainostajaan, vaan mainoksia voi sijoittaa artikkeleihin itse esimerkiksi tekstilinkkeinä tai bannerimainoksina.

Kumppanuusmarkkinoinnista saatetaan puhua myös affiliate-markkinointina tai tulospohjaisena markkinointina. Nämä tarkoittavat samaa asiaa, mutta itse puhun kumppanuusmarkkinoinnista.

Kumppanuusmarkkinointi toimii siten, että ilmoittaudut kumppanuusmarkkinointiverkostossa mainostamaan verkostoon rekisteröitynyttä yritystä ja laitat sen mainoksia blogiisi. Kun blogisi lukijat klikkaavat näitä mainoksia ja ostavat yritykseltä jotakin, saat siitä komission.

Esimerkiksi: Laitat blogiisi linkin vaatekauppaan, joka maksaa tilauksista mainostajalle 5%. Kun blogisi lukija klikkaa linkkiä ja tilaa vaatekaupasta vaatteita 200 eurolla, saat itsellesi 10 euroa. Esimerkkejä tunnetuista yrityksistä, joiden mainosten avulla voit blogillasi tienata, on Apollomatkat, Bootz ja Stockmann.

Suomessa on useampi kumppanuusmarkkinointiverkosto, joista tunnetuimmat ovat TradeTrackerTradeDoubler ja Euroads. Liittyminen kumppanuusmarkkinointiverkostoon ja sen käyttäminen on ilmaista.

Kumppanuusmarkkinointiverkostot järjestävät  tapahtumia, joissa bloggaajat voivat tavata sekä toisiaan että sitä kautta mainostavien yritysten edustajia. Tapahtumat ovat ilmaisia, niissä on tarjolla ruokaa, juomaa ja ohjelmaa, ja niistä saa usein mukaansa vielä suurimpien mainostajien lahjoittamia tuotteita.

Kumppanuusmarkkinoinnilla on mahdollista ansaita hyvin, joten siihen kannattaa tutustua.

Aloita kumppanuusmarkkinointi heti!

Rekisteröidy kumppanuusmarkkinointiverkostoon ja aloita ansaitseminen:

Kommentoi Facebook-tunnuksilla

kommenttia

Yksi kommentti artikkeliin ”Tienaa blogillasi rahaa kumppanuusmarkkinoinnin avulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.