Netflix USA Suomessa

Netflixin Suomi-tarjonta on USAn tarjontaan verrattuna melko pientä. Näillä ohjeilla saat jenkki-Netflixin näkymään Suomessa.

Seuraavien menetelmien käyttö perustuu siihen, että Netflixille uskotellaan käyttäjän tietokoneen sijaitsevan USAssa välityspalvelimen avulla. Tämä voi siis vaikuttaa muuhun netinkäyttöösi silloin kun et käytä Netflixiä.

Netflix USA Macilla tai Windowsilla

 1. Lataa tietokoneellesi Chrome- tai Firefox-selain
 2. Lataa selainlaajennus Mediahint osoitteesta https://mediahint.com/
 3. Asenna Mediahint selaimeesi sivuston ohjeiden mukaisesti
 4. Mikäli Mediahint vaikuttaa muuhun netinkäyttöösi, kytke se selainlaajennuksista pois päältä

 

Huom! Netflix on antanut kannanoton ettei se esimerkiksi poista käyttäjän tunnuksia mikäli Mediahint-laajennuksen kaltaisia välityspalvelintyökaluja käytetään. Sen käyttäminen on siis turvallista.

Kommentoi Facebook-tunnuksilla

kommenttia

8 kommenttia artikkeliin ”Netflix USA Suomessa

 1. Latasin eilen Firefoxiin mediahintin ja meni USAn valikoimaan. Tänään kirjauduin Netflixiin, niin menee Suomi-puolelle. Ei onnaa Netflix USAan meno, vaikka lataa uudelleen Mediahintin, käyttää pois päältä jne. Osaisitko neuvoa missä vika?

  1. Mediahint on välillä alhaalla, jolloin tökkii. Jos tuntuu bugaavan, tai Netflix yleisesti vaikuttaa hitaalta Mediahintin ollessa asennettuna, kannattaa käytä vilkuilemassa Mediahintin FB-sivua. Siellä yleensä valitetaan katkoksista.

 2. Meikäläinen havahtui juuri siihen, että Mediahint on alkanut vaatia palveluun kirjautumista (onnistuu vaikkapa Facebookin tai Googlen tunnuksilla). Ajattelin, että ongelma ratkeaa sillä ja pääsen taas nauttimaan Netflixin Yhdysvaltalaisesta annista, mutta mitä vielä! Mediahint on muuttunut maksulliseksi! Itselläni näkyy olevan jäljellä seitsemän päivän kokeiluversio, mutta eipä siitä ole paljoakaan iloa 🙁 Onkohan olemassa jotain muuta keinoa, jolla saisi näkymään Netflixissä USA:n sisällön?

 3. Olen puolisen vuotta käyttänyt iloisesti Netflix USAa Mediahintin kanssa. Muutaman viikon katselutauon jälkeen ihmettelin miksi valikoima näyttää Chromella muuttuneen takaisin suomalaiseksi.

  Pienen tutkailun jälkeen selvisi, että Mediahint on muuttunut maksulliseksi palveluksi. Jaahas. 🙁

  Sattuisitko tietämään onkohan vastaavia ilmaisia palveluita olemassa?

 4. Onko olemassa jotain vaihtoehtoa tuolle mediahintille? Mulla ainakin itse päivittää automaattisesti uuteen versioon (joka vaatii kirjautumaan).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.