SmartPOST – kun monopoli antaa jotain takaisin

SmartPOST on pakettiautomaatti, jonka avulla voi lähettää ja vastaanottaa paketteja. Paketin voi lähettää joko toiseen pakettiautomaattiin tai mihin tahansa Postiin. Maksamisen voi hoitaa sirukortilla. Ja mikä parasta – se on halvempaa ja nopeampaa kuin normaali postitustoimenpide. SmartPOST on mun mielestä niin hyvä innovaatio, että siitä on syytä blogata.

Viimeiset kymmenen vuotta kun olen Postia käyttänyt, mua on ärsyttänyt suunnattomasti jatkuvat pakettihintojen nousu. Niiden lisäksi mua on aina ärsyttänyt toimipisteiden asiakaspalvelijoiden hitaus ja jonotusajat. Niiden lisäksi mua on varsinkin ärsyttänyt hinnoittelun vaikeus, kun pitää huomioida sekä fyysinen koko että paino. Postitusprosessi noin kokonaisuudessaan on mun mielestä ollut aina todella epämiellyttävä toimenpide.

SmartPOST automatisoi sekä lähetyksen että saapumisen. Automatisointi vähentää jonotusaikaa. Myös hinnoittelumalli on äärimmäisen yksinkertainen. Pakettikokoa varten on muutama selkeä kokovaihtoehto, joita ei ole määritelty sentteinä tai kiloina, vaan kirjaimina S, M, L tai XL. Prosessin yksinkertaisuuden voi todeta sivulta pakettien lähettäminen. Hinnoittelumalli on myös tosi jees. Mua on aina ärsyttänyt kahlata läpi todella epämääräisiä PDF-tiedostoja ja yrittää arvailla hintaa. Nykyään ne voi katsoa selkeästä hintataulukosta.

Suosittelen ehdottomasti SmartPOST-palvelua niille, jotka haluavat postittamisesta vähän helpompaa! Posti muuten järjesti todella mainion kampanjan Facebookissa SmartPOSTin esittelyä varten jakamalla ilmaista suklaata, jonka pystyi hakemaan SmartPOST-toimipisteestä. Nerokas veto, josta kannattaa ottaa opiksi, mikäli haluat lanseerata uuden palvelun helposti ja käyttää viraalimarkkinointia apuna siinä. Suklaatilauksia taisi tulla jopa 20 000 kpl!

Koska ystävänpäivä on aivan ovella, voit kokeilla SmartPOSTia vaikka hyödyntämällä Postin ystävänpäivätarjoukset ja lähettämällä läheisellesi ystävänpäivätervehdyksen edullisesti ja helposti. Tutustu heti!

Kommentoi Facebook-tunnuksilla

kommenttia

Yksi kommentti artikkeliin ”SmartPOST – kun monopoli antaa jotain takaisin

  1. Smartpostissa on vaan pari ongelmaa, toinen on pieni ja toinen iso.

    Kuittipaperi on yleensä loppu. Se johtuu kehnosti suunnitellusta laitteistosta. Isompi ongelma on se että SmartPostien kapasiteetti alkaa jo loppua kesken. Osaltaan se johtuu siitä että ihmiset eivät hae lähetyksiään heti pois vaan makuuttavat pakettiaan pari päivää.

    Itsekin kyllä tykkään SmartPostista, siksi en suosittele sitä kellekään etteivät tuki automaatteja 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.