4 kommenttia artikkeliin ”Ilmaisia PSD grafiikoita ja pohjia

  1. niin nämä pistää mietityttään kannattaako mm. grafiikan tekoa ulkoistaa.
    eli voimme myydä kotisivut asiakkaalle pistämällä se valitsemaan ulkoasu noista pankeista ja sit vaan asennetaan mm. wordpress… jee jee.. meni kaikki 8 tuntia max tehdä asiakaan nettisivut ja laskutettiin 1 EUR.. ja nauretaan niille jotka menee sieltä missä aita on korkein ja tekee hemmetisti duunia ja herää siihen totuuteen että pk-yritys kynsin hampain maksaa kotisivuista niin paljon että on oikeasti kannattavaa ylittää aidat koska voimme mennä niden ali..

    1. sitä vaan että yksi asiakkaani ei ollut kovin kiinnostunut työn tekijän ottamisesta grafiikan tekoon kun minä voin tehdä kaiken ihan ”itte” kopsaamalla kaiken pankeista.. seku

  2. mä maksaisin kyllä tyypille, joka osaa tehdä mm. wordpress plugareita välittämättä siitä minkälaista grafiikkaa se osaa tehdä, niin että voi väittää sen olevan hänen 100% itse tekemää.. samoin arvostan työn tekijää joka tajuaa liiketoiminnan kannattavuuden päälle ja unohtaa ammattiylpeyden tuoman tarpeen tehdä kaiken ihan itse.. muilta valmiin kopsaaminen ilmaiseksi tai halvalla on vaan hyvä bisness kun se myydään sitten muuteltuna asiakkalle..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.